Sigrid Buch: Rogalandsgata 35

Dette bolighuset for fire familier i Rogalandsgata 35 tegnet Sigrid Buch for Beathe Nilsen i 1934. Nedenfor kan du se tegningene.

Arkitekttegning av firemannsbolig i Rogalandsgate 35Arkitekttegning av firemannsbolig i Rogalandsgate 35Arkitekttegning av firemannsbolig i Rogalandsgate 35Arkitekttegning av firemannsbolig i Rogalandsgate 35Arkitekttegning av firemannsbolig i Rogalandsgate 35Arkitekttegning av firemannsbolig i Rogalandsgate 35Arkitekttegning av firemannsbolig i Rogalandsgate 35Arkitekttegning av firemannsbolig i Rogalandsgate 35Arkitekttegning av firemannsbolig i Rogalandsgate 35Arkitekttegning av firemannsbolig i Rogalandsgate 35

Flyfoto av Rogaland Sykehus

Rogalandsgata 35 kan ses til venstre i dette flyfotoet fra 1951 (utsnitt)
Foto: Widerøe / Stavanger Byarkiv, ByStW_031955

Leave a Reply