Lars Storhaug: Rogalandsgata 23

Lars Storhaug tegnet en enebolig for grosserer Fredrik W. Ramsland i Rogalandsgata 23. Dette funkisinspirerte huset er fra 1932. Her følger Storhaugs tegninger av fasade, etasjeplan og detaljer.

Av disse framgår det at opprinnelig utkast ble kraftig redusert i det endelige resultatet.

Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28Arkitekttegning enebolig i Dronningensgate 28

 

 

Leave a Reply